fbpx

Hvem er vi?

HR Company er ekstern leverandør af HR-ydelser og juridisk rådgivning.
Vi hjælper små og mellemstore virksomheder uden egen HR-afdeling og assisterer interne HR-funktioner ved specialopgaver.

Hos HR Company møder du drevne specialister med mange års erfaring på de områder, vi hver især beskæftiger med. 

Lars har mere end 20 års erfaring fra organisationer, hvor han med stor professionalisme har arbejdet med problemløsning inden for overenskomstforhandlinger, opsigelser, ansættelser, virksomhedsoverdragelse, sygemeldinger og andet i relation til ansættelses-ret. Lars står på et fast grundlag praktisk og teoretisk. 

Line har solid erfaring med udvikling af mennesker og har specifikke kompetencer, når det drejer sig om det gode match mellem virksomhed og medarbejder. Rekruttering, medarbejderudvikling og personalemanagement strategisk og operationelt er de områder hun har arbejdet med de seneste 15 år.  Line står på et solidt teoretisk og praktisk fundament, bl.a. med en Ba. i Etnografi og en Master i Business Administration. (MBA)

Fælles for Lars og Line er at de begge arbejder med stor passion og integritet. Du vil altid blive mødt med ærlighed og interesse for dig og din virksomhed.  HR Company har kontor i Lystrup ved Aarhus og i Grenå. 

Når du gør dit bedste for dit personale, gør de deres bedste for din virksomhed.

LIne østergaard tranholm

HR Partner

mail: line@hrcompany.dk / mobil: 27 59 12 59

lars schou

HR Business Partner

mail: lars@hrcompany.dk / mobil: 42 75 25 05