fbpx

             Kunder

“Vi havde brug for en gennemgang af vores ansættelseskontrakter og bad HR Company om hjælp. Ved samme lejlighed fik vi også opdateret vores personalehåndbog. Igennem hele processen oplevede vi meget professionel rådgivning, løsninger, vi kunne bruge og ingen ventetid.”

“Da vi skulle skifte overenskomst fra vores gamle kommunale overenskomst, der ikke længere matchede vores hverdag mere til en ny og tidssvarende overenskomst, bistod HR Company os i forhandlingerne med fagforeningerne. HR Companys erfaring med og forståelse for fagorganisationer gjorde, at vi følte os helt trygge i processen, de var dygtige og fleksible i processen og til stede, når vi havde brug for dem.”
Søren Gertsen
Direktør
Grenaa Varmeværk A.M.B.A.

 

“Det er rigtig dyrt at hyre de forkerte medarbejdere, og samtidig får vi noget sparring med på vejen: Vi skal måske bruge flere forsøg på at finde de rigtige, mens HR Company kun bruger ét forsøg – det koster at finde de forkerte! Der er også en administrativ fordel. Vi sparer nok 80 procent tid ved at bruge HR Company, og det er rart ikke at skulle se 300 CV’er igennem hver gang. Man føler, man har overset en eller anden fed medarbejder i den kæmpe bunke.”
Stefan m. Olsen
Indehaver
LightSolutions Aps

Her er et udsnit af de kunder, vi har løst opgaver for