fbpx

Rekruttering

Vores mål er at gøre HR enkelt, personligt og værdiskabende. Derfor har vi ingen standardløsninger. I stedet sætter vi os ind i netop dine behov og lader det være afsæt for vores samarbejde. Men først og fremmest kender vi vigtigheden af at stå til rådighed, præcis når du har brug for os.
HR Company hjælper dig med at finde din nye medarbejder – uanset faggruppe eller funktion.

Vi indleder samarbejdet med at sætte os rigtigt godt ind i både din forretning og jeres kultur. Bl.a inddrager vi – hvis det er muligt – en eller flere af dine ansatte. Det sikrer, at vi får et nuanceret billede af, hvem I er, og hvilke kompetencer der er behov for i det job, I skal besætte.

Vi kan sammensætte en rekrutteringspakke, der passer til dig. Den rummer dog altid en række basiselementer, der sikrer dig en høj kvalitet i vores rekrutteringsarbejde. Pakken kan f.eks. omfatte:
– Udarbejdelse af stillingsopslag
–  Gennemlæsning af ansøgninger
– Screening af ansøgere
– Afholdelse af samtale.
– Sparring på valg af endelig kandidat
– Opfølgning

Når du samarbejder med HR Company, får du garanti på rekruttering. Hvis du eller kandidaten mod forventning oplever, at I ikke er det rigtige match, og årsagen kan tilbageføres til vores rekrutteringsarbejde – så gennemfører vi 1 ny rekrutteringsrunde på vores regning